Mushemba Foundation

Bliv Partner

Bliv partner med Mushemba Foundations, vores kræfter kommer i høj grad fra vores partnere. Når vi arbejder sammen, kan vi gøre en kæmpe forskel sammen for de udsatte børn. 

Derfor inviterer vi forskellige grupper til, at gå sammen med os. Det kan være kirker, klubber, grupper, firmaer osv.

Hvad får man ud af det?

  • Mushemba Foundatio skriver på vores hjemmeside, at I er vores partner. Og I kan gøre det samme på jeres hjemmeside. På den måde kan jeres profil øges i forhold til omtalen af humanitært arbejde. Samtidig kan folk se, at I er med til at gøre en forskel i Tanzania.
  • Vi opdaterer jer med vores nyhedsbrev og rapporter; På den måde kan Ifølge vores arbejde på tæt hold.
  • Hvis I sponsorer et barn på Trinity Skolen, får I løbende opdateringer.

Her er et lidt ældre klip der fortæller om Trinityskolen

Vores nuværende partnere

Bliv Partner

Ønsker du også at blive vist på vores hjemmeside kan du kontakte os via vores kontaktform eller ved at skrive til mail@mushembafoundation.org.

Vi ved selvfølgelig godt at det ikke er for at blive set, at man vælger at blive partner. At være partner er en virkeliggørelse af den længsel man bære indeni, om at være noget for andre. At gøre noget for andre i en verden, der ikke har samme vilkår for skolegang med læring, et tag over hovedet, eller bare et sted at sove om natten.

Ved at blive partner er du med til at ændre livet for flere børn og unge i Tanzania, sprede budskabet om hvad vi laver i danmark, men samtidig vil vi også vise vores taknemmelighed ved vise dit navn / firma her på vores hjemmeside og linke til hvad end du måtte ønske. Så igen en opfordring til dig der går med sådan en længsel indeni, om at kontakte os via kontaktformen eller ved at skrive til mail@mushembafoundation.org..