Mushemba Foundation

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev fra Mushemba Foundation, giver dig et indblik i hvad vi står i i øjeblikket og hvad der har været af oplevelser, hændelser og udfordringer igennem tiden siden sidste nyhedsbrev.

Vi forsøger så vidt det er muligt at få så meget information med i nyhedsbrevet som muligt uden at gøre det tungt og ulæseligt.

Vi vil meget gerne informere vores sponsore og støtter på bedst mulig måde. Derfor sendes der også løbende nyheder ud på vores Facebook side, som også vises her på hjemmesiden.

Dette gøres for netop at nå så bredt ud som muligt. Derfor vil nogen af de sammendragede nyheder i nyhedsbrevet måske ikke være helt nye for dig. Men du kan se det som et tegn på at dufølger med og er aktiv deltager i vores aktiviteter.

Er du derimod ikke til meget surfing rundt på nettet for at følge diverse ting, men bare kan lide de mails der sendes til dig, er det at modtage nyhedsbrev direkte i indbakken lige sagen.

Har du først lige fundet Mushemba Foundation, eller missede du sidste nyhedsbrev. Så kan du hente, gemme det og læse det herfra, eller bare læse nyhedsbrev i din browser.

DOWNLOAD

LÆS HER

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet via vores tilmeldingsform her, hvis det er noget du kan tænke dig.


    Nyhedsbrev

    Nyhedsbrevet modtages som en vedhæftet fil i pdf format. Hvis du har et opdateret system vil filen automatisk blive åbnet i edge / explore browseren eller i Adobe Reader hvis du har den læser installeret. Kan du ikke åbne pdf filen kan du opdaterer / geninstallerer eller for første gang installerer Adobe Reader fra Adobes hjemmeside ved at følge linket >> HER <<