Mushemba Foundation

Donationer til Mushemba Foundation

Donationer til Mushemba Foundation

I marts 2008 nedsatte MF en 6 mands gruppe, til at lave en undersøgelse, med formål at finde ud af, hvilket behov for hjælp der var i landområderne i Kyamutwara, Katerero og Rubale.

Undersøgelsen kom frem til at de mest præserende problemer var:

  1. I alle områderne var der problemer. De mest almindelige sygdomme var malaria, HIV/AIDS, tilbagevendende feber og tyfus. Der var mange af de ramte familier der ikke havde råd til lægehjælp.
  2. Mange familier har ingen eller meget begrænset adgang til helt basale ting som mad, tøj og husly pga. fattigdom. Her er de ældre og de forældreløse børn de hårdest ramte. Stor fattigdom er den største grund til, at mange børn ikke går i skole.
  3. Mange familier har ikke mulighed for at hjælpe børn til en uddannelse, men igen, er de forældreløse dem, der er værst ramt.
  4. Usikkert liv for børn: Mange børn bliver udsat for vold og misbrug fra deres nærmeste og dem de normalt burde kunne stole på. Der er et stort antal af teenagere, der er ansvarlige for familier.

Støt Mushemba Foundation i dag på:

Mobilepay: 28 51 12

konto: 7990 1061220 (Sydbank)

Ønsker du din gave registreret hos SKAT, så du kan modtage fradrag for den, skal du indtaste CPR-Nr. som kommentar både i Mobilepay og ved overførsel.

🙂 Tak for din støtte, den hjælper 🙂.