Bliv volontør

Lisa Volontør 2017

Bliv volontør

Volontør i Mushemba Foundation på Trinity skolen i Tanzania er noget efterhånden en del kan nikke genkendende til. Hvert år sender Mushemba Foundation DK volontører til Tanzania til vores søsterorganisation Mushemba Foundation TZ, som har hovedsæde i Bukoba ved Victoriasøens bred. Skal du være med på det næste hold der sendes afsted ?

Det plejer at være ophold af 3-4 mdr.’s varighed. Gennem opholdet kommer man tæt på de lokale tanzaniere og børnene der bliver hjulpet gennem arbejdet. Man får mulighed for, at besøge dem i deres hjem sammen med vores medarbejdere fra kontoret, men man er også sammen med dem på Trinity Skolen i dagtimerne.

Mushemba Foundation har et godt samarbejde med Afrika In Touch om udsendelse af volontører.

Den primære opgave som volontør er, at være hjælpelærer på Trinity Skolen. Her kommer 40-50 % af børnene fra udsatte familier. Skolen er en grundskole op til 7. klasse. Der går pt. 290 elever på skolen. Som hjælpelærer går man f.eks. rundt i klassen i timerne, spotter elever der har brug for ekstra hjælp og giver dem en hånd, eller andre ting.

Som volontør har man én dag om ugen, hvor man er i Trinity Skolens pigehus / drengehus – her hjælper man bl.a. med lektier, leg, og hygger om pigerne / drengene som bor der. Drengehuset er under vejs og ikke færdigt endnu, men det bliver lige som pigehuset og har samme antal sengepladser.

volontør i skolen

Man er også på familiebesøg hos de udsatte børn. Efterfølgende er man med til, at skrive opdateringer på engelsk om de børn, som går på skolen og bliver sponsoreret fra bl.a. Danmark.

Fritid

I fritiden kan man synge med i kor – f.eks. i den anglikanske kirke, som Mushemba Foundation har et godt samarbejde med. Desuden er der en skøn natur i Tanzania, mange gode strande og seværdigheder, som man kan opleve under sit ophold. Man kan også tage på safari eller bestige Kilimanjaro eller besøge Zanzibar. Kun fantasien sætter grænser.

Volontør med omsorg

Mushemba Foundation har et hus hvor volontørerne bor i. Huset ligger på en skråning med en flot udsigt over Victoria Søen og indeholder foruden personlige værelser, stor opholds stue, køkken og badeværelse.

Som volontør kommer man til at bo godt og fornuftigt. Man får bla. en fantastisk mulighed for pæne naturfotos ud over den skønne udsigt fra husets område. Huset giver dig også muligheden for at kunne trække dig tilbage fra skolens larm og børn når arbejdstiden er overstået. Så har man en dag fået nok og bare ønsker lidt fred, har du i huset her muligheden for det.

Man kan henvende sig til os på: mail@mushembafoundation.org

eller til Afrika In Touch på: leder@afrikaintouch.dk

Her er en lille appetitvækker der fortæller lidt om det at være volontør og hvilken hjælp det er i hverdagen på Trinity skolen.


Bliv Volontør !

Ønsker du nærmere informationer om at være volontør kan du henvende dig med denne mail formular