Mushemba Foundation

Testamente

Testamente der påtænker Mushemba Foundation med en del af din formue, efter du er død, er også en måde at støtte nødlidende børn i Tanzania på.

For mange er det svært at forholde sig til livets afslutning og dermed også svært at tage stilling til, hvordan arven efterfølgende skal fordeles mellem de efterladte. Men der er flere grunde til, at det er en god idé at oprette et testamente

Har du derfor lyst til at påtænke Mushemba Foundation med en del af din formue, så kommer testamentet på tale.

Her beskrives der helt specifikt hvad du ønsker at Mushemba Foundation skal arve og evt. hvad arven skal bruges til.

Et testamente giver et godt overblik over, hvordan du ønsker arven skal fordeles – og sikrer, at arven fordeles efter dit ønske.

For at sikre, at der ingen tvivl er om testamentets juridiske gyldighed er det vigtigt, at testamentet noteres på dommerkontoret. Testamentet træder først i kraft ved din død, og omfatter kun formuen på dette tidspunkt.

Kontakt os for mere info..

Spar penge ved at donere til hjælpeorganisation

På hjemmesiden www.juf.dk skrives der følgende, du kan følge linket og se artiklen i sin fulde længde.

Hvis du ikke har nogle tvangsarvinger (børn), men i stedet for ønsker dine forældre, søskende eller venner som arvinger, kan det faktisk være en god forretning at indsætte en almengørende organisation som arving. Dette hænger sammen med den danske arveafgift, hvilken er på hele 36,25 % for alle andre end børn og samlevere. Denne kan man nemlig undgå ved i stedet for at give pengene til en almengørende organisation.

Ikke alene er det muligt at lade penge lande et andet sted end statskassen. Faktisk kan ens arvinger også ende med at få flere penge, hvis man opretter et testamente med en hjælpeorganisation som arving, end hvis man blot lader staten arve pengene.