Mushemba Foundation

Bliv Sponsor

Sponsor er noget man vælger at blive fordi man ønsker at gøre en forskel i et udsat barns liv.

Som sponsor giver du et barn en kvalitetsuddannelse og en stabil fremtid med adgang til, at læse på Trinity Skolen og dermed sikre barnet skolegang. For 275kr. om måneden er du med til, at løfte et barn, en familie og et lokalsamfund ud af ekstrem fattigdom og ind i en bæredygtig fremtid.

Hvorfor er det vigtigt at sponsorere et barn på Trinity Skolen?

Vi har lige nu ca. 120 sponsorbørn, der går på Trinity Skolen. Alle børnene kommer fra ekstrem fattigdom; mange af dem har mistet deres forældre. De er gået gennem en meget svær periode og store traumer i deres liv. For mange af børnene er det et helt andet liv og en ny chance for dem, at komme på Trinity Skolen.

Trinity Skolen er en privat skole som tilbyder en virkelig kvalitetsuddannelse til udsatte børn. Børnene får mere opmærksomhed fra medarbejderne end de nogensinde ville få fra folkeskolen.

Børnene får omsorg og kærlighed og masser rådgivning, og folk der altid er klar til at lytte på dem.

Hvad får du ved at blive sponsor?

  • Mulighed for at støtte et barn og dets familie med et fast beløb. Læs, hvordan du får dit eget sponsorat her…
  • Foto og information om sponsorbarnet
  • En årlig rapport fra skolen samt en anden rapport der fortæller om dit specifikke barn
  • Al din information via e-mail/ pr. post

Del et sponsorat

For 137.5 kr. pr. måned kan du vælge at dele et sponsorat med en anden. På den måde er der mere end 1 til at hjælpe et barn til, at komme på Trinity Skolen; og du giver et barn en gave som vil hjælpe dem og gælde hele deres liv.

Fordele ved at dele et sponsorat

– En sponsor løfter opgaven sammen med andre

– Giver fleksibilitet muligheder til et budget der er stramt, men man vil gerne være med til, at gøre en forskel for de skønne udsatte børn

– Giver mulighed for, at dækker andre behov for sponsorbarnet i deres hjem. F.eks. mad når hun er hjem, tøj, osv.

Udfyld felterne til højre. Det tager under et minut at forandre livet for et barn. Når du samtidig oplyser dit cpr.nr. sørger vi for indberetningen til SKAT, så du er sikker på at få dit fradrag for dine indbetalinger.

Ønsker du at få dit eget sponsorat?

Få dit sponsorat her…