Mushemba Foundation

Sponsorstøtte Aftale

Sponsorstøtte er noget man frivilligt vælger at deltage i. Det er noget der varmer i Mushemba Foundation, at vide der er nogle der vil hjælpe økonomisk via sponsorstøtte. At holde et ulandsarbejde som Trinity skolen kørende er ikke gratis, så faste indtægter som sponsorater er en nødvendighed.

Ved at støtte økonomisk bliver du automatisk modtager af vores nyhedsbrev og får derigennem også mulighed for at deltage på ture til Tanzania og besøge vores arbejde der.

Ved at yde sponsorstøtte til et barn, vil du også modtage løbende informationer, om netop det barn du støtter. En gang om året vil du også modtage noget som barnet helt personligt selv står for, i form af brev, tegning eller noget som barnet har fremstillet med sine hænder. Dette vil også gøre det personligt for dig, så du ser din støtte gør en forskel og ikke bare forsvinder i en stor økonomisk pulje.

Den sponsorstøtte der gives, går 100 % til det der skrives på kontrakten, der er ikke lige nogen der skal have en bid af kagen først.

Vil du være med ?

For at blive sponsor kan du udfylde formularen her under, eller udskrive et skema du kan udfylde og sende til Mushemba Foundation pr. mail eller som brev.

Bidrag til Mushemba Foundation er godkendt iht. Ligningslovens § 8 og er dermed fuldt skattemæssigt fradragsberrettiget jfr. gældende lovgivning.


Jeg/vi indgår hermed aftale med Mushemba Foundation om at yde sponsorstøtte til Trinity School, Bukoba, Tanzania og / eller en af skolens elever

    🙂 Tak for dit bidrag!! 🙂