Mushemba Foundation

Drengehus

Drengehus i forbindelse med Trinityskolen er et hovedprojekt for 2018, det går også under: Støt nu – det nuværende projekt: (donationer til MF)

Giv drengene på Trinity Skolen et hjem!

Mushemba Foundation har over tid haft forskellige projekter; bl.a. køb af bus, byggeri af køkken og spisesal, toiletter osv. Det er ting der har været virkelig brug for, og som er blevet rigtig gode.
I 2018 vil vi gerne bygge et børnehus til udsatte drenge på Trinity Skolen.

Billedet øverst på siden viser det eksisterende pigehus, Drengehuset kommer til at være en kopi af dette så billedet repræsenterer fint drengehuset også.

Hvorfor er det vigtigt at støtte op?

Oversigtstegning af drengehus
Oversigtstegning af drengehus
Facade tegning af Drengehus
Facade tegning af Drengehus
Pigesovesal på Trinityskolen
Pigesovesal på Trinityskolen

– Lige nu har vi kun et børnehus til piger på skolen. Og der er hårdt mangel på et lignende sted til de udsatte drenge. Regeringen har regler om, at drenge og piger ikke må sove i den samme bygning på skoler.

– Vi har mange drenge som er udsatte; pga. misbrug, alkoholiserede værger, fattigdom, dødsfald osv. Disse drenge har virkelig brug for, at komme i skole, og at kunne bo på skolen, men fordi vi intet børnehus har til drenge, så kan vi ikke hjælpe dem.

– Det er meget tit vores veje krydser udsatte børns, hvor vi vurderer, at de burde komme på Trinity Skolen, men pga. distancen kan vi ikke hjælpe dem.

– Ofte får børnene ikke nok at spise. I børnehuset er de sikret mad mindst 3 gange om dagen.

– Ofte bor børnene i ’ikke-venlige’ omgivelser, f.eks. hvis det regner ind i huset, fordi det er i så dårlig stand. Så kan børnene ikke sove der. Det er livet for rigtig mange udsatte børn.

– Børnehuset til udsatte drenge vil være et sted, hvor kærlighed og omsorg er i højsædet. Hvor der altid er minimum én voksen til stede, og hvor der er mad nok. Samtidig går man på Trinity Skolen og får sig en kvalitetsuddannelse.

– Den bedste gave man kan give et barn er uddannelse :-).
Hjælp os med at give drengene et godt sted at bo.

Prisen på børnehuset er: 560.000 kr.

Alle bidrag er velkomne.

For fradrag: oplys venligst cpr.nr/ cvr.nr., hvis du giver en gave fra dit firma.

Mobilepay: 69502

Konto nr. 7990 1061220


For flere oplysninger:

Tlf: 21 66 37 99

Mail: mail@mushembafoundation.org

Tak for hver gave!