Mushemba Foundation

Mushemba Foundation - julehjælp 2023

Kære sponsorer, støtter og venner af Mushemba Foundation og Trinity School

Først vil vi gerne takke jer for jeres utrættelige støtte og hjælp til arbejdet i Mushemba Foundation og på Trinity School.

Det er dejligt at se de mange børn, som er så glade og altid ser frem til en ny dag, fordi du har hjulpet dem videre i deres liv. Nogle af børnene bor på skolen, andre kommer gående i skole hver dag.

Gennem din hjælp og støtte får de kvalitetsuddannelse, mad og et godt sted at sove.

Vi nærmer os julen med hastige skridt; derfor skriver vi til jer nu, da vi allerede har fået nogle forespørgsler på, om folk kan give julehjælp til børnene igen i år.

Det er et rigtig dejligt spørgsmål at få; og svaret er JA, vi sender og uddeler julehjælp igen i år. Vi planlægger at starte uddeling af julehjælp ca. den 15. december.

Det betyder der skal købes mad, tøj, og andre fornødenheder som vi ved de forskellige familier og børn har brug for; også til, at de kan få en god og ubekymret jul sammen. Et par stykker af jer har allerede sendt julehjælp – tusind tak for det :-). I andre, I kan sagtens nå det endnu.

Send os gerne en mail med hvad I ønsker at gøre og beløbet.. måske i forhold til den nyligt udsendte opdatering, så skal vi nok formidle videre som vi plejer at gøre :-).

Julehjælp 2023 Mushemba Foundation

Uanset om man er knyttet til et bestemt sponsorbarn, eller man bare har lyst til at give nogen børn en dejlig og ubekymret jul, så kan man sagtens være med alligevel.. Det er samme procedure, blot I skriver I har lyst at jeres hjælp skal gå til børn der har behovet. Så formidler vi gladeligt dette videre.

Bidrag kan sendes til konto: 7990 1061220 (mærk: julehjælp) eller via mobilepay 285112

Husk cpr.nr hvis I gerne vil have fradrag :-).

Bidrag skal gerne være os i hænde senest 1. december 2023, så vi har lidt tid til at forberede det hele.

Varme hilsner og tanker
fra
Josephat & Lea Knudsen Mushemba

Billeder fra tidligere juleuddelinger